Home » Cum sa joci online la Bingo Metropolis

Cum sa joci online la Bingo Metropolis

Share Button

Daca nu ai mai jucat niciodata online la Bingo Metropolis, iata catva pasi care sper sa te ajute sa te descurci mai repede .In primul rand poate iti pui intrebarea de ce sa cumperi biletele la Super Bingo Metropolis online, ce avantaje ai avea daca faci acest lucru.

Avantajele ar fi numeroase si am sa enumar aici doar cateva dintre ele. In primul rand nici nu trebuie nici macar sa iesi din casa ca sa cauti agentii de la jocul Super Bingo Metropolis, in al doilea rand, poti cumpara bilete la orice ora din zi si din noapte inclusiv in ziua partidei. In al treilea rand nu mai trebuie sa completezi pe cartoane si pe taloane datele tale si sa fii foarte atent ca ceea ce ai scris sa poata fi citit usor si sa nu te incurci la numarul de telefon, de asemenea nici nu mai trebuie sa razuiesti si sa trimiti coduri prin SMS si sa ai grija ca nu cumva sa gresesti vreo cifra sau litera.

Tot ce-ti trebuie este un card valid si minimul 20 de lei bani in cont.

Dar sa vedem cum incepem. Poti sa dai clic pe imagini sau pe buton deoarece se va deschide o noua fereastra si vei putea naviga intre ele daca doresti sa revezi ceva.

Deci daca nu ai mai jucat online la acest joc , primul pas este sa-ti faci un cont pe  www.superbingo .ro

pe urma dai clic pe creare cont si ti se va deschide o noua pagina.

Cumpara-bilete-online-la-Super-Bingo-Metropolis-pas-1.jpg

Cumpara-bilete-online-la-Super-Bingo-Metropolis-pas-1.jpg

unde va trebui sa completezi adresa ta de mail, sa-ti alegi o parola, de preferat din litere si cifre, nu o parola gen 1234, o parola un pic mai complicata , nu ca ar putea face cineva ceva daca ar sti parola ta, dar totusi ar fi de preferat una nu chiar asa de simpla.

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 2

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 2

Dupa ce am completat toate datele , inclusiv numarul de telefon, dam clic pe trimite si pe urma ne verificam adresa de mai cu care ne-am inregistrat si vom da confirmare pe link-ul care l-am primit.
Urmatorul pas este sa ne logam pe site cu adresa de mail si cu parola aleasa si sa dam clic pe Autentificare

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 3

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 3

Dupa ce am dat clic , ajungem pe o noua pagina de unde trebuie sa alegem cate serii de bilete cumparam si ce tipuri. Avem 3 optiuni :

Sa  cumparam doar cartoane portocalii sau doar cartoane albastre sau sa cumparam din amandoua tipurile de cartoane.Pentru biletele cumparate online, cantitatea minima este de doua seriii a cate trei cartoane sau daca cumparam si cartoane portocalii si cartoane albastre ,trebuie sa cumparam minimum doua serii din fiecare tip. Daca dorim sa cumparam mai multe cartoane putem face acest lucru, alegand un numar multiplu de 2.Urmatorul pas este sa bifam ca suntem de acord cu termenii si conditiile jocului, iar urmatorul pas este sa dam clic pe cumpara.Aceasi pasi se fac chiar daca se cumpara doar cartoane portocalii sau doar cartoane albastre, doar ca se vor alege casetele corespunzatoare.

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 4.1

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 4.1

Clic pentru pagina SUS

Daca dorim sa cumparam un TOP de cartoane , nu este nici o problema, putem sa luam unul sau mai multe topuri, din cateva clicuri.

Acum avem si varianta sa cumparam topri de cartoane portocalii sau topuri de cartoane albastre.Daca vrem sa luam topuri din ambele feluri de cartoane , vom lua o data doar un singur tip de cartoane si dupa ce am facut plata, revenim si cumparam si din celelalt tip.

Atunci cand vrei sa cumperi online unul sau mai multe TOP-uri de cartoane la partida de Super Bingo Metropolis, avantajele se multiplica.

In primul rand scapi de corvoada de a completa cu mana,citet si fara greseala fiecare talon gratuit, fiecare carton necastigator si sa razuiesti fiecare talon si sa trimiti cate un SMS pentru fiecare talon razuibil si sa nu te incurci cu codurile. Daca pentru taloanele gratuite si cele nacastigatoare cumparate de la agenti , pentru a-ti usura munca ti-ai face o stampila, pentru taloanele razuibile nu ai ce face ar trebui sa razuiesti fiecare talon in parte sa fii foarte atent la coduri si sa trimiti cel putin 360 de mesaje, adica cate serii de cartoane sunt intr-un top.

Daca crezi ca nu te descurci poti vedea aici, pas cu pas ce ai de facut.CLIC AICI !

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi cate topuri doresti sa cumperi, bifezi in casuta ,dai clic pe cumpara.

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 5.1

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 5.1

Clic pentru pagina SUS

Urmatoare pagina este pagina cu datele care vor fi tiparite pe cartoanele de joc. Poti sa completezi cartoanele cu datele tale sau poti sa le completezi cu datele altcuiva daca doresti sa le faci cadou sau sa ti le plateasca cineva ,care nu are card, nu are internet sau pur si simplu nu se descurca. Bineinteles ca daca doresti, mai poti cumpara serii de cartoane pentru aceeasi partida pentru cate persoane doresti, doar schimbi datele ce vor fi tiparite pe cartoane.

Nu uita !

Daca cumperi cartoane in numele altora , acele persoane trebuie sa fie majore, si chiar daca tu ai facut plata in numele lor,tu nu ai nici un drept la castig.

 Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 6


Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 6

Dupa ce am dat clic pe cumpara, urmatoare pagina care se deschide este pagina procesatorului de plati. Nu trebuie sa-ti faci griji, cardul tau si plata ta sunt in siguranta, prin PayU se fac aproape 90% din platile online din Romania. Printre clientii lor se numar RomTelecom, EON , Generali Asigurari,etc.

Inainte de ati trece datele de pe card , trebuie sa fii sigur ca ai suma in cont cu care vrei sa cumperi biletele.

Completezi datele de pe card cu atentie, la numarul cardului nu lasi spatii intre grupurile de cifre , mai verifici odata sa fie toate datele completate corect si dai clic pe “Plaseaza Comanda”

Clic pentru pagina SUS

Daca nu te descurci ai trecut pe pagina un numar de telefon, suni si vei primi tot sprijinul de care ai nevoie.

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 7

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 7

Dupa ce am plasat comanda si s-a procesat, daca am avut bani in cont nu va fi nici o problema, urmatorul pas este sa ne verificam adresa de mail cu care ne-am inregistrat pe site-ul superbingo . Vom vedea ca acolo vom primi cateva mesaje, de la firma care a asigurat tranzactia online si pe urma de la super bingo metropolis , in care ni se comunica datele de identificare a cartoanelor, respecti topul si numerele cartoanelor. De asemenea vei primi codurile de la cartoanele razuibile, care nu trebuie sa le trimiti nicaieri, esti inscris automat in cursa pentru marele premiu.

 

 

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 8

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 8

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 9

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 9

In mesaj vei primi datele cartoanelor , ceea ce este suficient sa verici daca ai castigat sau nu, dar daca vrei sa urmaresti extragerea sa vezi ce bile au iesit si cat de aproape ai fost sa iei marele premiu, poti sa iti descarci cartoanele in format electronic sau poti sa le copiezi la imprimanda.

Clic pentru pagina SUS

Inca odata mentionez, cartoanele nu este obligatoriu sa le scoti la imprimanta, daca castigi nu trebuie sa le duci undeva sau sa le areti, deci nu trebuie sa te justifici cu ele in nici un mod, faptul ca le-ai cumparat online este cea mai buna dovada si chiar daca te suna si nu stii seriile le comunici faptul ca le-ai cumparat online si cu asta te justifici.

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 10

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 10

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 11per Bingo Metropolis pas 2

Cumpara bilete online la Super Bingo Metropolis pas 11

Mai jos vezi cum arata un bilet la Super Bingo Metropolis, cumparat online,

Carton de Super Bingo Metropolis cumparat online

Carton de Super Bingo Metropolis cumparat online

dupa ce am parcurs toti pasii, dupa ce cumparam prima oara bilet, pe urma ori de cate ori vom cumpara bilete nu va mai trebui sa scriem datele noastre si nici sa completam taloanele gratuite, nici cartoanele necastigatoare si nici macar nu va trebui sa razuim cartoane si sa trimitem caduri prin SMS, aceste treburi le fac organizatorii si programul.

Sper ca te-a ajutat cat de cat aceasta prezentare si tot ce pot sa-ti doresc, esti sa castigi marele premiu la Super Bingo Metroplis , dar pentru aceasta trebuie sa faci primul pas :

 

Clic pentru pagina SUS